zaterdag, februari 25, 2006

What's going on?

Tom Boonen gaat reclame maken voor vleeswaren. Vooral zijn hammekes en bloedworsten schijnen erg in trek te zijn bij de vrouwelijke kopers.

Bij Big Brother gaat er in navolging ook een hoogzwangere vrouw het huis binnen. Niet zo origineel vermits reeds vertoont in Nederland, maar hun eerste keuze, een zelfmoordterrorist, wou zijn deelname niet in de media laten opblazen.

Premier Verhofstadt heeft bij de opstart van VTM via een omweg aandelen van de commerciële zender gekocht. De oorzaak dat het momenteel zo slecht gaat met VTM moet dus niet ver meer gezocht worden.

Het Vlaams Belang klaagt al langer dat de asielprocedure te lang duurt. Toch fijn dat ze daarom om de achterstand weg te werken nu zelf hun eigen partijleden inschakelen die ervoor zullen zorgen dat illegalen asiel kunnen krijgen.

Wouter's nieuwste single heet Freefall. En neen, het gaat niet over zijn Ultratop-notering met zijn debuutalbum Rock On.

Frieda Van Wijck neemt na de zomer de fakkel van Marc Uytterhoeven over in De Laatste Show. En bij de bekendmaking van het nieuws verzekerde ze de kijkers dat zij wel de vragen vanbuiten zal leren.

Vanaf 1 maart geldt er een algemene ophokplicht. Dan zullen alle kiekens binnen moeten blijven. Een geruststelling dus dat we een paar weken van Marie-Rose Morel zullen verlost worden.

De inwoners van Ertvelde willen een standbeeld van Eddy Wally in hun gemeente. Eddy zelf vindt het idee vast en zeker géwéldig.

Olivier Deschacht is niet opgeroepen voor de selectie van de Rode Duivels. Hij moet van de nieuwe bondscoach Rene Vandereycken eerst het verschil tussen eigen doel en het doel van de tegenstander leren.

Een vliegtuig met Meat Loaf aan boord raakte in de moeilijkheden bij het landen en kwam in een grasveld terecht. Het vliegtuig was volgens de luchtvaartmaatschappij te gevaarlijk overladen. (Helaas echt gebeurd en niet ontsproten aan mijn bedorven geest).

Michael Jackson is betrapt toen hij in een burka uit een vrouwentoilet kwam. Zou na zijn neus nu ook al zijn penis losgekomen zijn?