zaterdag, februari 18, 2006

I read the news today

Gunther Verspecht loopt naast zijn schoenen, zegt een ex-Stash-lid in de krant. Het is nu maar te hopen dat hij geen stinkvoeten heeft.

Jean-Marie De Decker heeft een boek geschreven. Eigenhandig met een vulpen! En blijkbaar met uiterst zwarte en giftige inkt.

Paris Hilton is gevraagd door een Indische regisseur om Moeder Theresa te spelen in een bioscoopfilm. Moet ik hier nu echt nog commentaar op geven? Lig je nog altijd niet te rollen van het lachen bij dat nieuwsbericht?

Let op, want het kan nog erger. Paris Hilton is ook gevraagd om een album vol te zingen. En ik die dacht dat we met Tanja Dexters al het ergste hebben meegemaakt.

Chris Martin en Gwyneth Paltrow verwachten na hun dochter Apple een tweede kindje. Voor de tweede spruit doen namen als Pie, Mousse en Juice de ronde.

Frank uit thuis moet Viagra nemen om te presteren in bed en maakt zo erectieproblemen bespreekbaar. Is het daarom dat Joeri Fransen ineens weer uit de anonimiteit durft te komen?

Vaticaan heeft Michael Jackson gevraagd de gebeden van Paus Johannes Paulus II op muziek te zetten. Tja, ze weten daar natuurlijk hoe pedofilieverdachten terug op het juiste pad te brengen.

Jessica Simpson is de koffer ingedoken met Adam Levine van Maroon 5. Ze deden het daarenboven zo luid dat de hotelbedienden moesten vragen het een beetje stiller te doen. Dat denk ik ook altijd als ze begint te zingen.

Dick Cheny heeft op een vriend geschoten omdat hij dacht dat het een kwartel was. De waanvoorstellingen van de regering Bush beginnen nu toch wel rare vormen aan te nemen.

Guy Verhofstadt zit weer boordevol ideeën die hij de 10 werven noemt. Hoe lang gaat het nu weer duren vooraleer we over de 10 ruïnes gaan kunnen spreken?

Jammer dat Eddy Wally niet naar het Songfestival mocht van zijn dokter. Anders hadden we zeker gewonnen. Met Eddy zijn connecties in China moet dat toch mogelijk zijn geweest.

Nu moeten het maar stellen met Kate Ryan en haar Antwerpse hit Zet a doar.

Jan Verheyen wil een Vlaamse versie maken van Brokeback Mountain. Ik gok op Polspoel en Desmet voor de hoofdrollen.