dinsdag, januari 06, 2009

Slimming en beer bongs, de nieuwste alcoholtrends

Gisterenavond een stukje beluisterd van De Cock Late Night op MNM en het ging juist op dat moment over slimming, de nieuwste manier van Amerikaanse studenten om dronken te worden. We hadden al het comazuipen, dat vooral populair is in Engeland, waarbij het er op aan komt om zoveel en zo snel mogelijk dronken te worden.. Uit onze streken kwam dan weer de term breezersletje, verwijzend naar de meisjes die een jongen of man wel eens seksueel wilden verwennen in ruil voor een breezertje. Naast deze trends komt er dus nu een nieuwe alcoholtrend bij jongeren, namelijk slimming. Bedoeling is dat je een tampon neemt en een fles wodka of whisky. U duwt de tampon in de fles alcohol zodat die voldoende geestrijk vocht opneemt. Nadien stopt u die tampon in de vagina of de anus. En u wordt gegarandeerd snel dronken. Vooral bij Amerikaanse meisjes is die trend heel populair en naar het schijnt zou de techniek al een tiental jaar bestaan in Finland.

De gedachte achter slimming is dat je snel dronken kunt worden, doordat de alcohol via de anus of vagina rechtstreeks in het bloed terecht komt, terwijl men denkt dat ouders de alcohol niet kunnen ruiken uit de mond. Een beetje rare redenering volgens mij omdat bloed zuurstof uit de longen nodig heeft en de CO2 en dus ook de alcohol via de longen en de mond uitstoot. Maar de drang naar alcohol is groter dan het logisch verstand en dus dreigt dit de alcoholtrend van 2009 te worden.

Voor de jongens is er dan weer beer bongs. Het concept hierachter is een bak bier, een trechter en een plastieken darm. Bedoeling is dat je de trechter op de plastieken darm bevestigt en de darm dan in de mond neemt. Ondertussen giet een vriend een paar flesjes bier door de trechter heen. Nu heeft men naar verluidt al de beer bong gecombineerd met slimming en steekt men dus de plastieken darm in de anus. Omwille van dezelfde redenen als slimming: je wordt snel dronken en ouders ruiken niets.

Ik wil in beide gevallen niet weten wat voor schade deze methoden kunnen aanbrengen aan de vagina en de anus. En ik wil ook niet weten hoe men eigenlijk op dit idee is gekomen. Ik denk altijd dat we wel het laatste hebben gezien in de methoden om stiekem dronken te kunnen worden, maar blijkbaar kan het dus nog altijd een stapje verder. Ik wil nu al niet weten wat de volgende stap gaat zijn.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Waar zijn die alcoholisten toch mee bezig, binnen een paar jaar hebben ze levercirose en een paar jaar later richting kerkhof en de kous is afgestrikt. Zuip je maar lekker verder in de afgrond of doe er iets aan !!! Je weet niet hoe gelukkig je kan zijn als je een alcoholvrij leven leidt !

10:08 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home